top of page

ON REPARTIM

LOGO%20PACO%20MEREN%20VERMELL_edited.png

SANT CUGAT / VALLDOREIX / MIRA-SOL / LA FLORESTA / BELLATERRA

Pizza a domicili Sant Cugat del Vallès

 

No saps què sopar aquesta nit? Doncs et proposem un pla que no podràs resistir. Tu ves posant-te còmode mentre nosaltres et preparem i portem una boníssima pizza a domicili a Sant Cugat del Vallès. Gaudiràs d'un sopar exquisit amb la comoditat de menjar-lo desde el teu domicili.

 

És important que sàpigues que totes les nostres pizzes estan elaborades amb masses artesanals que nosaltres mateixos preparem i estirem a mà amb els millors i més frescos ingredients. Comptem també amb una opció de pizzes veganes i vegetarianes.

pizza%20a%20domicilio%20sant%20cugat%20d

Et ve de gust una pizza a domicili a Sant Cugat de Vallès?

 

 

I per rematar aquesta proposta, és important que sàpigues que el nostre servei de pizzeria a Sant Cugat a domicili culmina amb un repartiment realitzat en moto elèctrica. Zero emissions, zero sorolls, tot sostenibilitat. Perquè és important que puguis gaudir d'un menú a domicili sense que això repercuteixi negativament en el nostre entorn.

 

Com veus, des del nostre recent inici hem tingut molt clar el tipus de negoci en el qual volem convertir-nos: una proposta fresca però de qualitat, amb opcions per a tots els gustos en què prevalguin els productes locals frescos i amb una entrega a domicili respectuosa amb el medi ambient. Així som a Paco Meren, el teu (esperem) nou restaurant preferit de menjar a domicili a Sant Cugat de Vallès.

 

Recorda que a més de comptar amb una extensa varietat de pizzes, a la nostra carta també disposem d'hamburgueses, aletes de pollastre amb autèntica salsa Jack Daniel 's glaze, patates braves ... Us ajunteu un grup d'amics a casa teva i no et ve de gust cuinar? No et preocupis perquè pots demanar-nos un càtering a mida amb un pica-pica variat perquè triomfis sense esforç. O sempre pots recórrer als clàssics bàsics i demanar una pizza a domicili a Sant Cugat de Vallès i completar-la amb els nostres deliciosos postres. Has provat els nostres pancakes? Spoiler: són per llepar-se els dits.

bottom of page