top of page

ON REPARTIM

LOGO%20PACO%20MEREN%20VERMELL_edited.png

SANT CUGAT / VALLDOREIX / MIRA-SOL / LA FLORESTA / BELLATERRA

Menjar a domicili Sant Cugat de l'Vallès

 

Busques un restaurant de menjar a domicili a Sant Cugat del Vallès que et sorprengui? Doncs ja l'has trobat! Som Paco Meren i la nostra proposta de menjar a domicili està trencant les regles d'un servei amb cada vegada més demanda en aquests temps. Si encara no ens coneixes, fes un cop d'ull a tot el que podem oferir-te, inclòs el nostre servei de càtering per a empreses o reunions d'amics o en familia.

Quan vam decidir muntar aquest negoci de menjar a domicili a Sant Cugat de Vallès teníem molt clar el nostre objectiu: fer més fàcil i millor el dia a dia de les persones mitjançant una proposta gastronòmica de qualitat servida a domicili. I aquesta segueix sent la filosofia que marca el nostre camí i ens motiva per seguir millorant.

comida para llevar sant cugat

Una nova proposta de menjar a domicili a Sant Cugat del Vallès

 

Potser per tot això ens hàgim convertit en tan poc temps en una hamburgueseria a Sant Cugat de referència per als clients de la zona. Les nostres comandes online d'hamburgueses no paren de créixer, cosa que ens omple d'alegria i ens demostra que estem en el bon camí.

Com veus, des del nostre recent inici hem tingut molt clar el tipus de negoci en el qual volem convertir-nos: una proposta fresca i de qualitat, amb opcions per a tots els gustos en què predominin els productes locals frescos i amb una entrega a domicili respectuosa amb el medi ambient. Així som a Paco Meren, el teu (esperem) nou restaurant preferit de menjar a domicili a Sant Cugat de Vallès.

 

El mateix podem dir de la nostra fama com pizzeria a Sant Cugat a domicili. Les nostres pizzes, elaborades amb massa que estirem nosaltres i ingredients locals frescos, són una gran alternativa per a aquests dies en què no et ve de gust cuinar, però sí sopar alguna bona cosa i que et deixi satisfet.

El millor de tot és que pots fer la teva comanda per telèfon, WhatsApp, e-mail o online a través de la nostra web. Obrim tots els migdies fins les 15:15h de la tarda i fins les 22:30h per les nits. Així que prèn nota del nostre horari i tingues a mà el nostre contacte, perque sabem que quan ho probis, repetiràs moltes vegades més. Et convidem a coneixen's des d'avui mateix! 

bottom of page