top of page

PACO MEREN

QUI SOM I PER QUÈ FEM EL QUE FEM

LOGO%20PACO%20MEREN%20VERMELL_edited.png
Image by Kazuo ota

SÍ, TENIM UNA MISSIÓ

"Ser prou bojos per creure que un petit restaurant pot fer més fàcil i millor el dia a dia de les persones i del planeta i realment fer-ho, encara que s'hagin de trencar les regles."

SOM QUI SOM

"Som gent que estima el món de la restauració, que ens hi hem dedicat tota la vida, hi treballem perquè ens agrada estar a prop de la gent. El nostre cor és la nostra cuina i volem que bategui amb força posant-lo al servei de cada poble, barri i ciutat on som presents."

 

Aerial View of Baking Ingredients

ELS NOSTRES ORÍGENS

Vam començar d'una manera molt petita i humil, no teníem ni el nostre propi local però si bons amics dins del món de la restauració que van fer-nos un petit racó dins la seva cuina i des d'on vam començar fent només comandes a domicili. Teníem molta experiència al darrere dirigint petits i grans restaurants dins i fora del país, però mai havíem treballat fent "delivery" i això era tot un repte i un nou món per a nosaltres.

Ràpidament ens vam adonar que és realment molt difícil començar un nou concepte de restauració sense estar al carrer, sense que ningú et conegui i et pugui veure, no era començar de zero sinó de sota zero, amagats dins de la cuina d'un restaurant que portava més de vint anys obert.

Hem començat en el moment més difícil de la història del món de la restauració, en plena pandèmia mundial que desafortunadament ja s'ha emportat, com si d'un tsunami es tractés, milers de restaurants que s'han vist obligats a tancar per sempre. 

Perquè estimem el que fem, amb molt de sacrifici i amb molta esperança, fem un pas endavant especialitzant-nos en del món del "delivery" i sempre mantenint la qualitat humana del nostre ofici. Som pioners d'una cuina i d'un servei a domicili únic a nivell nacional i internacional per l'àmplia oferta d'especialitats que ofereix la nostra carta, per la seva qualitat, per disposar de repartidors propis i per apostar per vehicles sostenibles amb zero emissions de CO2 i zero contaminació acústica com a mitjà de transport. 

Paco Meren neix el 20 de Novembre de 2020 a Sant Cugat del Vallès.

bottom of page